Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Litteratur, forfattere og fortælling, bøger

Radiserne – om humor, alvor og dyb filosofi i verdens bedste tegneserie og hør om seriens skaber

Alle elsker Radiserne. Alle har græmmet sig med Trine, haft ondt af Søren Brun og moret sig over Nuser.

Radiserne løb over aviser i hele verden gennem 50 år, lige indtil seriens skaber, Charles M. Schulz, i år 2000 afgik ved døden. Radiserne var verdens største tegneserie, og den har moret generationer af både børn og voksne. Det er samtidig en meget dyb og filosofisk, ja endda teologisk tegneserie, som siger os alle sammen noget væsentligt, men altid med et stort smil på læben.

Hør om tegneseriens skaber, hans liv og hans værk, hør om baggrunden for tegneseriens figur-galleri og bliv klogere på Radiserne til denne billedfortælling om Charles M. Schulz og hans Radiser.

Med illustrationer og Radise-striber på videoprojektor.
Også lidt om biograffilmen om Radiserne fra 2015, samt dens tilbagekomst i Kristeligt Dagblad, som har givet tegneserien fornyet opmærksomhed.
Varighed: 80-100 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk