Judy Garland og regnbuen

Et musikforedrag om Amerikas vel nok allerstørste stjerne og entertainer i sin samtid. En mangefarvet, kulørt påfugl.

Til foredraget vil Anne-Mette, ledsaget af en pianist, bl.a. synge “Easter Parade”, “Somewhere over the Rainbow”, “A Couple of Swells” og ”Meet me in St. Louis”, og mellem numrene vil hun fortælle om Judy Garlands liv og store op- og nedture gennem hele karrieren.

Vi runder af med Garlands helt store koncertperiode fra de senere år, og interessant er det, at sangstilen fra denne periode minder en hel del om hendes ligeså berømte datter, Liza Minelli.
Udstyr: Klaver/flygel og headset/knaphulsmikrofon – hvis det ikke er muligt, kan der på forhånd blive aftalt en alternativ løsning.

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk