Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1350 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Julesange, der vækker minder

Deltagerne vælger dejlige julesange og -salmer ud fra sanghæfterne, Pernille medbringer. Der er 45 meget forskellige sange at vælge imellem. De fleste er vore traditionelle danske julesange og -salmer,- og så er der blevet plads til et par nyere –  og et par udenlandske sange.

Bl.a. : “O, du dejlige grønne træ”, “Dejlig er jorden”, “Glade jul”, “En rose så jeg skyde”, “Der er noget i luften”, “Hjerte, løft din glædes vinger”, “Juletræet med sin pynt”, “Børn og voksne i kærlig krans”, “Jeg så julemanden kysse mor”, “Når du ser et stjerneskud”, “Søren Banjomus”, “Tak for alt i det gamle år”, “White Christmas” og mange flere.

Der vil undervejs være lidt gætterier og Pernille vil fortælle små historier om nogle af sangene, der bliver valgt.

Foredraget kan tilpasses plejehjem.

Pris: kr. 1350,- i dagtimer / 1600,- for aften/weekend

 

Praktisk

Foredragsholder

Pernille Alstrup Jensen
Jeg er jeg en glad musikant, der elsker at bruge musikken i kontakten med andre mennesker. Sang og musik kan noget særligt. Det sidder dybt i os, rører ved vore følelser, og der er mange minder knyttet til sang og musik. Men fremfor alt skaber det glæde. Ud over sangen og musikken bygger mit besøg på at skabe god kontakt og dialog med publikum. Bl.a. gennem historier og gætterier om de enkelte sange. Mere end 30 års erfaring med ældre mennesker på lokalcentre og i plejeboliger har lært mig, hvor meget god kontakt betyder for et vellykket arrangement. Dele af foredragene kan arrangeres som fællessang. Sanghæfter kan medbringes. De fleste foredrag kan tilpasses til plejehjem.