Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Nu’ det jul igen

Vi synger julen ind og kommer i julestemning. Gennem sangene kommer vi ind på julens traditioner. Hvor stammer nissen fra? Hvornår fik man juletræ?

Julen er en højtid, en glædens tid, mindernes tid, gavernes tid og en spisetid. Med et bredt udvalg af julens sange skal vi snuse til de mange stemninger.

Nils Adrian kommer med sit julehumør – sin stemme, en guitar, nogle mundharper og lidt slagtøj. Og når publikum klapper med, så løfter taget sig.

Sidst i programmet har vi fællessang efter publikums valg. Vi tager afsæt i jeres sangbøger eller julehæfter. Nils Adrian synger for og akkompagnerer.
Varighed: 2×45 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Nils Adrian
Musik fra vugge til grav! Jeg laver musik for de yngste vuggestuebørn og for de ældste plejehjemsbeboere - og alle andre aldre! Da jeg selv lige har rundet de 60 år, henvender en stor del af mit repertoire sig til det modne publikum. Mit arbejdsliv er en blanding af koncert, underholdning, fællessang, festmusik og teatermusik. I løbet af de sidste 25 år har jeg udviklet et ”One Mand Band,” hvor jeg spiller på mange instrumenter på samme tid. På min hjemmeside kan man se videoer med dette. Oprindeligt er jeg uddannet på konservatoriet som klassisk guitarist, men jeg spiller lige så gerne rytmisk musik i de fleste genrer. Hjemmeside: www.nilsadrian.dk