Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1640 kr.

Jyllands vestkyst

Jyllands vestkyst

Vestkysten byder på et væld af storslået natur, drama og barsk liv! Til foredraget hører vi både om Tønder, marsklandet, Rømø, Mandø, Fanø og Langli i Ho bugt.

Der vil blive fortalt om alt fra kyskhedsbælter af jern til lovprisende gravsten med finurlige tekster, og vi skal se på sluser, livsvigtige fyr, kirker og kirkegårde med gruopvækkende minder fra mange strandinger.

Vi kommer også omkring Aggertangen og op gennem Nationalpark Thy til de små fiskesamfund, tyske betonbunkers og Løkkens herligheder. Og så hører vi om sandflugt og havets bid i kystlandskabet og når frem til Skagens Odde, hvor vi slutter med at høre om guldalderens store kunstnerkoloni.
Varighed: 2×40 min.
Udstyr: Projekter, lærred og mikrofon.

 

Praktisk

Foredragsholder

Poul Marcus
At formidle blev mit levebrød. Jeg kom til at beskæftige mig med at fremstille undervisningsmaterialer til folkeskoler og gymnasier, og siden hen tog jeg initiativ til at oprette Han Herred Naturcenter og Skeelslund Kunstcenter. I 90'erne blev jeg den daglige leder af Århus Kunstmuseum (i dag kaldet ARoS), og jeg har nu i mere end 25 år holdt foredrag. Hjemmeside: www.poulmarcus.dk