Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2750 kr.

Det gode liv, glade mennesker

Kærlighed og venskab uden alder

Vi sikrer os med pension mod materiel nød, men hvad med den sociale armod, som livet påfører os gennem skilsmisser, ægtefællers og venners død? Det handler om erkendelsen af, at et godt netværk er den vigtigste faktor for “sund aldring” af krop og psyke, og at behovet for nærhed, tryghed og kærlighed ikke bliver mindre med alderen.

Men hvordan opbygger vi så nye, tætte relationer? Bliv klogere på disse problemstillinger til dette foredrag, hvor du kan blive inspireret til at finde nye venner eller måske den “seneste ene”.
Varighed: 90-120 min. inkl. pause (varigheden kan tilpasses).
Udstyr: Gerne whiteboard/tavle/flipover, men ikke nødvendigt. Hvis der er behov for mikrofon ved større forsamlinger, skal det enten være et headset eller en knaphulsmikrofon – ikke håndholdt.

Praktiske oplysninger: Kan generelt ikke om fredagen.

 

Praktisk

Foredragsholder

Gunhild Weisbjerg
Jeg er terapeut og coach og har haft egen praksis siden 1988 efter mange år som tysklærer. Min erfaring som foredragsholder strækker sig helt tilbage til 1991, og siden da har jeg haft hele Danmark som arbejdsplads i mit virke som foredragsholder og kursusleder. Kodeordene for mit eget liv har altid været: Livsmod, ukuelighed og humor. Jeg ønsker med mine foredrag at servere en god portion brugbar viden krydret med masser af humor og fortællerglæde. Jeg har holdt foredrag i 31 år og glædet mig til hver eneste opgave. Mit publikum kan derfor forvente en livlig, uhøjtidelig, men velforberedt foredragsholder, som vil gøre sit yderste for servere en god oplevelse. Hjemmeside: https://weisbjerg.dk/