Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2750 kr.

Livsfortællinger, udvikling fra ung til gammel

Katharina Luther – Martin Luthers hustru – en uventet kærlighedshistorie

I 2017 fejrede man verden over reformationens 500 års jubilæum. Under sin udfoldelse kom perioden til at spille en afgørende rolle, ikke kun for kirken, men også for det danske samfund.

Den største umiddelbare revolution inden for kirken var, at præsterne nu kunne gifte sig og stifte familie. Og det gjorde Martin Luther. Han giftede sig med en bortløben nonne – munken med nonnen.

Kom med til foredraget og hør om denne særlige kærlighedshistorie, mens vi også ser billeder og hører fortællingen om Käthe Luthers liv og betydningen af dette særlige ægteskab.
Varighed: 60-90 min. plus evt. pause.
Udstyr: Lærred (medbringer selv videoprojektor)

Pris: 2750 kr. (+ evt. transport)

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk