Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Verden rundt, globus

Kaukasus – Armenien og Georgien

Kristendommen kan på mange måder siges at have sin vugge i Kaukasus. Armenien er det første land til at indføre kristendommen som statsreligion i år 301, og ganske få år senere følger Georgien efter. De mange kirker og klostre står den dag i dag solidt forankret i Armenien og Georgien i harmoni med den omgivende natur, hvor de udstråler ro og værdighed.

På trods af, at begge lande har haft en omtumlet tilværelse og har været underlagt Sovjetunionen indtil 1991, har de formået at bevare deres eget særpræg, kultur og sprog.

Disse interessante lande skal vi høre meget mere om til dette foredrag, hvor Irene fortæller på baggrund af sine rejser.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Projektor.

 

Praktisk

Foredragsholder

Irene Hellvik
Jeg er kulturhistoriker, cand.mag. i historie og socialantropolog. Jeg er en garvet foredragsholder og arbejder som rejseleder for Viktors Farmor Adventure i Sydamerika, Mellemamerika, Balkan, Baltikum, Ukraine, Kaukasus samt Marokko. Jeg har fra 2000 til 2016 arbejdet som museumsinspektør på Dansk Landbrugsmuseum på Gl. Estrup, men har før det været ansat på Ølgod Museum, Århus Bymuseum og Den Gamle By i Århus. Jeg har mere end 20 års museumserfaring. Hjemmeside: www.hellvik.vpweb.dk