Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Kim og Caminoen – Musik, billeder og fortællinger om Caminoen m.m.

Efter et langt liv som musiker, komponist, producer og projektmager blev det at gå Caminoen Kims store passion. Siden 2003 har han hvert forår pakket rygsæk og stave og er rejst til Europas ældste pilgrimsrute, der har den store katedral i Santiago de Compostela som sit endemål.

På de lange ture blev en række sange født, som blev udsendt på et album i efteråret 2013. Albummet er Kims debutalbum, har titlen og er en hyldest til Caminoen og til det at gå.

Som Søren Kierkegaard sagde: “Jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den”. Denne betragtning er Kim tilhænger af, og en aften med Kim Sagild er en rejse med beretninger om og billeder fra Caminoen tilsat de sange, der er skabt på vejen til ”verdens ende”.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Kim Sagild
Kim Sagild havde i 2019 50 års jubilæum som musiker. Han har i disse mange år også arbejdet som producer og komponist med utallige danske og internationale kunstnere som Sanne Salomonsen, K. Winding, T. Helmig, Poul Dissing, Lill Lindfors, Pete Seeger, Arlo Guthrie, oma. Nu til dags udgiver Kim Sagild sin egen musik, og har gennem de sidste 30 år holdt foredrag om livet med musik og Caminoen, som han har gået hvert år siden 2003. Ideerne til musikken kommer på de årlige vandringer på Caminoen, som inspirerer med de smukke landskaber, højt til himlen og glæden ved at være tryg i eget selskab. Hjemmeside: www.kimsagild.dk