Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Pilgrimsvandring

Kirkegang i Guds grønne katedral – at bevæge sig i troens landskaber

Pilgrimsvandringen er en grundmenneskelig måde at udtrykke sin søgen på for den, der leder efter mål og mening med sin livsvej. Desuden er den bærer af den gamle talemåde “En sund sjæl i en sund krop” som en måde at kombinere fysisk, mental og åndelig helse.

Landskabet og kulturhistorien kommer tæt på i pilgrimsvandringen, og det er som et spændende eventyr at trænge ind i hjertet af det ydre landskab, som har så meget at fortælle om det indre landskab.

For en pilgrim begiver sig ikke på vandring for at udføre en præstation, men for at søge livskvalitet og beskæftige sig med sig selv og de eksistentielle grundspørgsmål: Hvor kommer jeg fra? Hvor er jeg på vej hen? Og hvorfor? På den måde får vandringen ligeledes en religiøs dimension: Hvad er min tro? Disse nedslagspunkter dykker vi ned i til dette foredrag med pilgrimspræst Elisabeth Lidell.
Varighed: 2 timer inkl. pause og tid til spørgsmål.
Udstyr: Bærbar mikrofon.
Pris: kr. 3750,- (ekskl. transport).

 

Praktisk

Foredragsholder

Elisabeth Lidell
Jeg er uddannet cand.theol. et exam. art. og har været inden for forskellige præsteembeder; ved Københavns Domkirke med ansvar for folkekirkens mellemkirkelige relationer, som sognepræst ved Risskov kirke og som underviser på Pastoralseminariet i Aarhus i emnet ”Bøn og kristen spiritualitet”. I dag er jeg retræteleder og åndelig vejleder, og så er jeg pilgrimspræst i Aarhus Stift. Hjemmeside: www.elisabethlidell.dk