Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

I selskab med Liva Weel-sange – Kurt Frimodt og Stine Elbæk

Med udgangspunkt i den omfangsrige sangskat, der har været sunget af Liva Weel igennem hendes alt for korte liv – men dog lange karriere, tager sangerinde Stine Elbæk og pianist Kurt Frimodt publikum med på en rejse igennem livets mange facetter.

Med sange som den muntre ‘Gå med i lunden’, den fortællende ‘Nå-visen’ og den alvorlige ‘Man binder os på mund og hånd’, er der både stof til eftertanke og noget til smilebåndet.
De to musikere binder koncerten sammen ved at knytte kommentarer til de enkelte sange, og publikum bliver selvfølgelig opfordret til at synge med.

Kurt Frimodt kommer fra jazzens verden og er en erfaren pianist i lignende sammenhænge med utallige lokalcentre- og plejehjemskoncerter bag sig.

Stine Elbæk er uddannet klassisk sanger og er en dreven performer. Hendes fortolkninger af Liva Weels sange er skarpe og nærværende – og lige i skabet.

 

Praktisk

Foredragsholder

Kurt Frimodt
Jeg har optrådt i 40 år på piano og guitar og er uddannet komponist i New York. Derudover er jeg højskolelærer og professionel nodeskriver. Jeg har holdt musikforedrag i mere end 15 år. Hjemmeside: www.kurtfrimodt.dk