Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

4750 kr.

Livsfortællinger, udvikling fra ung til gammel

Kurt kommer forbi – Blandt originaler og andre spændende mennesker

Kurt kom forbi og Kaffe med Kurt er to af de mest sete regionale programmer i Danmark gennem tiden. Og hvad Kurt har mødt af spændende mennesker igennem årene er ikke småting.

Til foredraget kommer vi til at høre Kurts historier om nogle af de mennesker, han har mødt og lavet udsendelser med på sin journalistiske vej: Anders og Julius, Luftkaptajn Stefan Rasmussen, Lis Sørensen, Ole Olsen, Mogens Amdi Pedersen, Finn Nørbygaard, Cassius Clay, Jacob Haugaard og en masse andre.

Kurt drager et væld af pudsige oplevelser frem fra sit 50 årige virke som journalist, og det bliver en dag fyldt med beretninger, som rummer skæve, besynderlige og sjove episoder herfra. Kort og godt er det en legendes fortælling på slap line.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Headset, gode højtalere og projektor.

 

Praktisk

Foredragsholder

Kurt Leth
Jeg har igennem 50 år været reporter og journalist og har været hhv. 30 år på TV SYD og 25 år på TV 2 Østjylland. På TV 2 Østjylland havde jeg programmet Kurt kom forbi i 21 år, og på TV SYD rullede programmet Kaffe med Kurt over skærmene i 10 år. Jeg har også arbejdet ved Jyllands Posten, på Danmarks Radio og i Udenrigsministeriet, og så har jeg holdt foredrag i mere end 10 år.