Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Landet rundt i den blå

Hvor hører højskolesangene hjemme på Danmarkskortet?

Mange sange knytter sig til steder og begivenheder i Danmark. Ved at synge sange om historie, geografi og natur fra alle egne får vi en oplevelse af sammenhæng og samhørighed i vores lille land.

Også den helt særligt danske tradition for lejlighedssange sætter byer, skoler og højskoler på landkortet. Det vil vi opleve til dette foredrag, hvor Helge Teglgård tager os med ind i højskole- og fællessangens verden.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Projektor samt klaver og højskolesangbøger (klaver og højskolesangbøger kan om nødvendigt medbringes af foredragsholderen).

 

Praktisk

Foredragsholder

Helge Teglgård
Jeg har været højskolelærer siden 1989 på højskolerne Krabbesholm, Rødding, Testrup, Odder og Rude Strand. Derudover er jeg cand. mag. i musik med sidefag i retorik og har en diplomuddannelse i talepædagogik. Og så er jeg sanger, musiker, korleder, forfatter, komponist og foredragsholder i det ganske land. Få altså besøg af en erfaren, engageret og inspirerende foredragsholder og oplev essensen af god højskole - og uanset emnet er der fuld kraft på fællessangen!