Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3000 kr.

Lille Claus og Store Claus

Til foredraget fortæller Jens Peter om at være lille og svag, men klare sig godt alligevel med fantasi og list. Han belyser emnet gennem H.C. Andersens historie om Lille Claus og Store Claus og gennem sine egne historier om “En dreng med en livlig fantasi”.

Måske har H.C. Andersen selv hørt historien eller en tilsvarende, da han var barn i Odense for godt 200 år siden, og måske har han også fantaseret om, hvordan en lille og vågen kunne klare en stor og doven.

Jens Peter taler for at give plads til fantasien og det livsmod, som næres af gode historier og det fortællende samvær mellem børn, unge og voksne.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Headset eller knaphulsmikrofon, hvis forstærkning er nødvendig.

 

Praktisk

Foredragsholder

Jens Peter Madsen
Jeg er en rigtig historiefortæller, som sætter gang i erindringer og spreder fortælleglæde med historier, som jeg selv fik fortalt som barn, eller som jeg selv har forfattet gennem et langt liv som seminarielærer og kunstner. Jeg har holdt foredrag om fortælling i mere end 25 år og er nu aktuel med bogen Lige ud af hovedet og uden bog - sådan bliver du verdens bedste historiefortæller. Hjemmeside: www.jenspetermadsen.dk Jens Peter Madsen er også aktuel med konceptet Fortælletime DIREKTE, som er en internetudgave af en meget gammel tradition, som mange ældre kender fra deres skoletid. Se mere her: https://www.youtube.com/user/digitalstorytellerdk/videos