Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Natur, Lønstrup, Vesterhavet

Limfjorden rundt på cykel

Kom med på en cykeltur rundt om Limfjorden i ord og billeder. Vi starter i Hvalpsund, kører over Salling og videre til Fur. Øen og dens omkringliggende områder er geologisk set meget interessante, især fordi man her kan se, hvordan den “danske” havbund så ud for 50 millioner år siden, før Danmark blev dannet. Man kan fx se, hvilke fisk og fortidsdyr der levede dengang, og man kan se aflejringer fra nogle af de mange vulkaner, der var aktive.

Senere kommer vi til Thy, men først hører vi historien om Feggeklit og kong Fegge på Mors, der har en spændende forbindelse til Shakespeare. Inden vi slutter i Løgstør, besøger vi Harald Blåtands Vikingeborg Aggersborg, og vi hører om vikinger, kongemagt og Danmarks samling.
Varighed: 2×45 min. (45 min. foredrag og ca. 45 min. rejsefilm, bestående af videooptagelser og stilbilleder krydret med speak og baggrundsmusik).
Udstyr: Lærred el.lign. Ved større forsamlinger også mikrofon. Bærbar computer, projektor og højtalere kan medbringes, hvis det ikke kan stilles til rådighed.

 

Praktisk

Foredragsholder

Eigil Lyhne
Jeg er uddannet socialrådgiver og har i 9 år været ledende misbrugskonsulent i Aarhus Amt, og jeg har også været forstander for flere misbrugsinstitutioner i mange år. Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder, og som leder har jeg ofte holdt foredrag om sociale forhold. Inden for de sidste 20 år har jeg "rejst verden tynd" og lavet mange rejsefilm.