Liva Weel – fra Olivia til Diva

Kammerat, vær en mand. Sig blot de ord, du ved. Ja, tag og kys det hele fra mig. Men bind mig aldrig på mund og hånd. Og glemmer du, så har du min sympati alligevel.

Giv dit humør en gang lak med en bramfri, usnobbet, temperamentsfuld, livsklog og altfavnende omgang Liva Weel: revyens dronning.

Hun kunne det hele og nåede stort set det meste i sit korte liv. Hos Liva går pjank og alvor hånd i hånd, og det ses i både de folkelige og de intellektuelle viser. Foredraget byder på 20 sange, som ledsages af en pianist, og Liva Weels fortælling fra kriminalbetjent Olsens datter til stor PH-fortolker.
Udstyr: Klaver/flygel og headset/knaphulsmikrofon – hvis det ikke er muligt, kan der på forhånd blive aftalt en alternativ løsning.

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk