Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Litteratur, forfattere og fortælling, bøger

Storm P – Livet fortalt af fluer

Storm P. er meget elsket, også for sine mange fluer. Fluerne viser den tænksomme Storm P., samtidig med at de er fyldt med herlig humor. De var en del af Storm P.s arbejde, som han lagde stor vægt på, og som han lagde meget sjæl i. Fluerne er filosofiske og i den grad tankevækkende, men de er også underholdende og får én til at glæde sig over det overskud, de repræsenterer.

Gennem sit liv skrev og tegnede Storm P. flere tusinde fluer, som tilsammen beskriver den menneskelige tilværelse fra vugge til grav. Til foredraget vil vi lade Storm P. og fluerne fortælle om menneskelivet, og vi vil høre sjove, tænksomme og ikke mindst underholdende aspekter på livet set fra flueperspektiv.
Varighed: 60-75 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk