Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Det gode liv, glade mennesker

Livskvalitet handler også om humor

Kom med til et causerende foredrag om livskvalitet, hvortil humor spiller en afgørende rolle. Henrik tager fat i spørgsmålet om, hvad der er livskvalitet – og hvad der ikke er – og han stiller skarpt på, hvor forskellig opfattelsen af livskvalitet kan være fra person til person.

Vi skal også høre om, hvordan humor, især sort humor, og bidende ironi ofte kan bruges til at løse op for vanskelige emner.

Det bliver et tænksomt og opmuntrende foredrag med humoristiske eksempler fra blandt andre Piet Hein og Storm P., og hvis tiden tillader det, suppleres foredraget med et underholdende blik ind i Storm P.s kunstneriske verden.
Varighed: 60-75 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk