Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3250 kr.

Nepal – billeder fra det uspolerede Himalaya

Nepal er et land der i årtier har fængslet fantasien hos vesterlændinge, både på grund af sin spiritualitet og sin storslåede natur.

Intet sted i verden findes så mange og så høje bjergtoppe på så lille et område. Men landet er også unikt med sine hellige mænd, smukke stupaer og levende gudinder.

Nikolaj fortæller historierne der, med usædvanligt flotte billeder, beskriver hans vandring op langs Arun Kosi, en stor og sprudlende flod i lavlandet, gennem de mellemste bakker hvor risterrasserne er en fryd for øjet, for at slutte ved foden af Makalu, verdens femtehøjeste bjerg.

Det er en rejse hvor alle evner bliver testet, og hvor udholdenheden bliver sat på en prøve, mens Nikolaj sammen med en kammerat tager endnu et skridt opad.
Varighed: 2 x 45 min.
Udstyr:

 

Praktisk

Foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte
Jeg er uddannet cand. mag. i filosofi med speciale i kinesisk filosofi, professionel foredragsholder med 20 års erfaring og globetrutter. Jeg er far i Globetrotterfamilien, medlem af De Berejstes Klub, tidligere chefredaktør på rejsemagasinet Opdag Verden, og har optrådt som vært på rejseprogrammer på TV. Jeg er specielt fascineret af verdens kulturer, historie og religioner. Hjemmeside: https://www.foredragomrejser.dk/online-foredrag-rejser