Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Højtider og årstider, forår, påske

Påske – hvad er det nu, det handler om?

Vi ved alle, hvad julen handler om, men hvad med påsken? Er det kun noget med påskeharer og påskeæg? Hvad er det egentlige indhold, og hvad er baggrunden for de mange helligdage, vi har i foråret?

Med udgangspunkt i en underholdende quiz og tip en 13’er om din viden om påsken fortæller Henrik om påskens mange traditioner og om baggrundene for dem. Vi kommer både til at høre om den kristne baggrund og de mere folkelige traditioner, og vi bliver med garanti klogere på, hvorfor vi holder fri, og hvorfor vi gør, som vi gør, i påsken.
Varighed: 60-75 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk