Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Livsfortællinger, udvikling fra ung til gammel

PH – Poul Henningsen

Poul Henningsen var en usædvanligt kreativ mand, og listen over hans bedrifter er lang. Han var søn af Agnes Henningsen og var som arkitekt med til at indføre funkis-stilen og skabe begrebet om rækkehuse. Som designer var han især kendt for lamper og nærmest synonym med ideen om ‘Danish Design’.

Som journalist var han kendt for sine provokationer i aviser, som revser var han talerør for ‘de kulturradikale’, og som redaktør var han skaber af forbrugerbladet Tænk!. Han var også filmskaber og stod bag den måske bedste Danmarksfilm, og som digter var han kendt for sange som “Ølhunden” og “Man binder os på mund og hånd”.

Derudover var han ægtemand, far og ven, men disse roller faldt ham ikke altid let. Til foredraget skal vi høre de mange spændende fortællinger om PH, og vi vil også synge en række af hans velkendte sange.
Varighed: 2×45 min. plus pause.
Udstyr: Klaver, hvis vi skal synge.

 

Praktisk

Foredragsholder

Hans Peter Rasmussen
Jeg er pianistuddannet fra både Aarhus og Köln, fortæller og foredragsholder gennem snart 40 år og lærer. Til mine foredrag fortæller jeg især om historiske emner og om særlige personer. Derudover spiller jeg klaverprogrammer og holder syng-sammen-stunder. Hjemmeside: www.hprforedrag.dk