Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

5250 kr.

Livsfortællinger, udvikling fra ung til gammel

Preben Kaas & Jørgen Ryg

Stig Ulrichsen fortæller om makkerparret Preben Kaas og Jørgen Ryg, der sammen gav danskerne meget at grine af.

Han fortæller historien om deres opvækst, barndom, ungdom, det korte voksenliv, kvinderne, alkoholen, angsten og glæderne på deres vej igennem deres alt for korte liv. Vi hører også historien om Preben Kaas og Jørgen Rygs første møde, der endte med, at de for første gang stod på scenen sammen i 1960, hvor Stig Lommer bragte dem sammen.

Kom tæt på den formidable komik og de skrøbelige personer bag den og hør nogle af de sjove anekdoter, som Stig har fået af vennerne, når vi til dette foredrag får historien om deres glæder, succeser, nedture og alt for tidlige død.
Varighed: 2×45 min. Kan tilpasses efter ønske.
Udstyr: Projektor/lærred samt mikrofon/anlæg (hvis over 60 personer).
Pris: For op til 50 deltagere kr. 4750,-. Ved mere end 50 deltagere er prisen 50 kr. for hver deltager over de 50 personer.

 

Praktisk

Foredragsholder

Stig Ulrichsen
Jeg er tv-vært, radiovært og forfatter og har levet et liv i musikbranchen, hvor jeg har arbejdet med vores populæreste kunstnere herhjemme og i udlandet. Jeg har specialiseret mig i at fortælle historier om kendte mennesker og med min storytelling gøre dem levende for publikum. Det er vigtig for mig, at man går derfra klogere på personen, mens man har moret sig og er blevet en lille smule rørt undervejs i fortællingen. Hjemmeside: stigulrichsen.com