Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Reb, rottegift og rosiner – Om at vokse op i en blandet landhandel

Lena er vokset op i Gosmer, der er en lille landsby i Østjylland med cirka 100 indbyggere. Hendes far var købmand, og købmandsbutikken var omdrejningspunktet i det lille samfund. Her kunne man købe ind og hænge ud, man kunne melde sig til juletræsballet, og man kunne høre og fortælle nyt.

Lena var med helt fra dengang, hun kun lige kunne kigge op over disken, og til foredraget fortæller hun om dagens og årets gang i butikken og om nogle af de mennesker, der boede i Gosmer i 1950’erne og 60’erne.

Undervejs inviterer hun også gerne deltagerne til at fortælle deres egne historier.
Varighed: 1-2 timer.
Udstyr: Knaphulsmikrofon eller head-set.

 

Praktisk

Foredragsholder

Lena Bjørn
Jeg er historiefortæller, skuespiller og dramatiker. Efter at have taget hovedfag i dramaturgi på Aarhus universitet har jeg arbejdet med teater og historiefortælling i hele mit arbejdsliv. Jeg er medstifter af og arbejdede i mange år i konsulentfirmaet Dacapo. I over 20 år har jeg brugt historiefortælling til at arbejde med personaleudvikling i både private og offentlige virksomheder, men nu har jeg byttet om på prioriteterne, så jeg i dag er fuldblods og fuldtids historiefortæller. Hjemmeside: www.fortaellerlenabjorn.dk