Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2750 kr.

Det gode liv, glade mennesker

Refleksioner over og inspiration til det gode seenager-liv

Oplever du også, at dit ældre liv rummer helt andre muligheder end dem, der blev dine forældre til del? Hvordan udnytter vi, at vi har fået tiden tilbage og kan føle os frie som vores teenager-børnebørn? Hvordan bruger vi den erfaring, vi har i vores livsbagage, at “alting løser sig”, når det ser sortest ud?

Til foredraget giver Gunhild sit bud på svaret på disse spørgsmål. Kernen i hendes opfattelse er, at det gode seenager-liv leves i nuet, i taknemmelighed, med tilgivelse og i frihed med forpligtigelse.

Hvad er det gode seenager-liv for dig? Vær med når der lægges op til berigende og livlige diskussioner.
Varighed: 90-120 min. inkl. pause (varigheden kan tilpasses).
Udstyr: Gerne whiteboard/tavle/flipover, men ikke nødvendigt. Hvis der er behov for mikrofon ved større forsamlinger, skal det enten være et headset eller en knaphulsmikrofon – ikke håndholdt.
Praktiske oplysninger: Kan generelt ikke om fredagen.

 

Praktisk

Foredragsholder

Gunhild Weisbjerg
Jeg er terapeut og coach og har haft egen praksis siden 1988 efter mange år som tysklærer. Min erfaring som foredragsholder strækker sig helt tilbage til 1991, og siden da har jeg haft hele Danmark som arbejdsplads i mit virke som foredragsholder og kursusleder. Kodeordene for mit eget liv har altid været: Livsmod, ukuelighed og humor. Jeg ønsker med mine foredrag at servere en god portion brugbar viden krydret med masser af humor og fortællerglæde. Jeg har holdt foredrag i 31 år og glædet mig til hver eneste opgave. Mit publikum kan derfor forvente en livlig, uhøjtidelig, men velforberedt foredragsholder, som vil gøre sit yderste for servere en god oplevelse. Hjemmeside: https://weisbjerg.dk/