Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1640 kr.

Samfund og kultur, menneskeikoner

Retsstaten og udhulingen af frihedsrettighederne

Den danske retsstat er pga. terrortruslerne under konstant pres. Frihedsrettighederne udhules, og behovet for en ny og moderniseret grundlov øges.

Dermed vil der også blive sat fokus på, om Danmark fortsat skal være et kongerige, eller om republikken er at foretrække.
Foredragsholderen analyserer fronterne i debatten om retsstaten og grundloven og giver et bud på, hvorfor det er så svært at få vedtaget en ny og tidssvarende grundlov.
Varighed: 2×45 min.
Udstyr: Projektor og en bærbar pc. Foredragsholderen tager sin egen bærbare pc og kabler med, som kan benyttes, hvis der fra projektoren er en vga- og/eller hdmi-udgang. I flere af foredragene er der brug for et lydanlæg – dette aftales nærmere ved booking. Ved foredrag i større lokaler er der brug for knaphulsmikrofon.
Pris: kr. 1640,- (ekskl. transportudgifter).

 

Praktisk

Foredragsholder

Steen Ole Hedelund Jørgensen
Jeg er uddannet journalist og lærer og har arbejdet i Danmarks Radio på Østjyllands Radio, som reporter på TV Avisen og som leder i DR's afdeling i Aarhus. Desuden har jeg arbejdet som freelancejournalist og som lærer i folkeskolen og på højskoler samt som leder af en friskole. I dag læser jeg teologi og arbejder som forfatter. Gennem 20 år har jeg holdt foredrag.