Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3250 kr.

Roadtrip USA

USA er skøn natur hvis mage ikke findes andre steder. At USA er meget andet end burgere og plastik, ses omgående på en rejse gennem det sydvestlige hjørne.

Nikolaj fandt en helt enestående frihed og natur. Det er indianernes gamle land hvor historier fra nybyggertiden blander sig med udsynet gennem bilruden. Amerikas åbne veje I Californien hvor flere tusind år gamle træer strækker sig mod himlen, findes et af USA’s smukkeste steder, Yosemite. Bag Sierra Nevada bjergene findes unikke steder hvor specielt guldgraverbyen der er efterladt frosset fast i historien, gjorde et stort indtryk på foredragsholderen.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er USA også Las Vegas, Hollywood og absolut charmerende San Francisco. For efter støvet fra Grand Canyon og Death Valley er der intet som kan befri sjælen som et besøg i San Francisco kvarteret Japan Town, hvor sushien er lige så frisk som i selve hjemlandet.
Varighed: 2 x 45 min.
Udstyr:

 

Praktisk

Foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte
Jeg er uddannet cand. mag. i filosofi med speciale i kinesisk filosofi, professionel foredragsholder med 20 års erfaring og globetrutter. Jeg er far i Globetrotterfamilien, medlem af De Berejstes Klub, tidligere chefredaktør på rejsemagasinet Opdag Verden, og har optrådt som vært på rejseprogrammer på TV. Jeg er specielt fascineret af verdens kulturer, historie og religioner. Hjemmeside: https://www.foredragomrejser.dk/online-foredrag-rejser