Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Rodgers, Hammerstein og Kern – forrygende Broadway-musicals

Kom og oplev i alt 25 storslåede, amerikanske sange fra de to komponister og tekstforfatterens mest berømte værker.

Der vil blive sunget sange som ”Ol’ man River”, ”Climb every mountain”, ”My favorite things”, ”Do-re-mi”, ”Bali Hai”, ”Oh, what a beautiful morning”, ”Make-believe”, ”Some enchanted evening”, ”Can’t help loving that man of mine”, ”A wonderfull gay” og ”I’m gonna wash that man”.

Undervejs vil Anne-Mette også præsentere handlingen i de fire verdenskendte Broadway-musicals Showboat, Oklahoma, The Sound of Music og South Pacific. Til foredraget optræder også en pianist.
Varighed: 2×50 min.
Udstyr: Klaver/flygel og headset/knaphulsmikrofon – hvis det ikke er muligt, kan der på forhånd blive aftalt en alternativ løsning.

 

Praktisk

Foredragsholder

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk