Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

7250 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

“Sådan gik det til, da farfar var ung” – forrygende musikalsk underholdning

Kom med når Touch of Shadows spiller musik fra dengang, nutidens seniorer var unge, og hylder musikken af især Cliff Richard og The Shadows, som vi kender så godt.

Bandet giver både koncertprægede arrangementer og spiller også gerne til dans – og det har vist sig, at deres musik rammer meget bredt og er særdeles populær hos seniorer.

Mellem numrene fortæller Ole Nørskov om sangene og deres tilblivelse, og bandet sørger altid for, at publikum bliver “holdt til ilden”. Med andre ord bliver det en dag med forrygende musikalsk underholdning, hvor der også vil være mulighed for at “møde” et par af Østjysk Musikforsynings udødelige figurer.

Skulle man have lyst til at høre en speciel sang eller melodi med “Cliff Richard and the Shadows”, kan man kontakte bandet via hjemmesiden www.touchofshadows.dk, hvor man i øvrigt også kan høre, hvordan bandet spiller.
Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause. Hvis det ønskes, kan orkestret spille til dans og udvide varigheden til 3 timer.
Udstyr: Adgang til strøm og gulvplads på ca. 2×5 m.
Pris: kr. 7250,-. Der kan være tillæg, hvis arrangementet ønskes afholdt om aftenen.

 

Praktisk

Foredragsholder

Touch of Shadows

ved Ole Nørskov, Marius Knudsen, Lars Bruhn, Jan Locht og Anthony Bjerregaard.

Touch of Shadows består af Ole Nørskov på bas, Marius Knudsen og Lars Bruhn på guitar, Jan Locht på trommer og sanger Anthony Bjerregaard. Vi spiller musik fra tresserne, primært centreret omkring Cliff Richard og The Shadows, og som tidligere medlemmer af Bamses Venner og Østjysk Musikforsyning er vi alle rutinerede musikere og underholdere. Vi har spillet sammen i syv år til adskillige festivaler, byfester, privatfester og sidst, men ikke mindst, for utroligt mange seniorer, der altid efterlades i et gevaldigt humør. Hjemmeside: www.touchofshadows.dk