Sarah og Ældrebyrden

Kom med til et muntert musik-arrangement i selskab med Sarah og Ældrebyrden. Bandet spiller både “oldies” og “smoothies” – og det er ikke til at gå fejl af deres mange års erfaring. Nogle af bandmedlemmerne har spillet sammen i så mange år, at det næsten kan være løgn, og de spiller til alle slags festlige lejligheder – både til spisning og dans.

Publikum til dette arrangement er ofte ældrecentre, pensionistklubber m.m., og hvis det ønskes, kan det afholdes som syng med-arrangement.
Udstyr: Ingen krav. Bandet kan efter aftale medbringe egne sanghæfter.

Sarah og Ældrebyrden
Bandet består af Sarah Sandgaard på sang, Jens Christian Abilskou på sang og harmonika, Bent Brunhøj Jensen på sang og guitar, Andre Gasowski på trommer og Svend Løwe på bas. Vi spiller mange af sangene fra en svunden tid med et touch af den nye lyd af 2019. Tre af os har spillet sammen i omkring 30 år i samme band, J C & Venner, men har fået nyt navn idet Sarah og Andre er trådt ind i bandet.