Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Livsfortællinger, udvikling fra ung til gammel

Selma Lagerløf – fra Mårbacka til Jerusalem el. Selma på Mårbacka

Til dette foredrag skal vi høre om et helt særligt, anderledes og spændende forfatterskab, der har sit centrum i romanen Jerusalem. Vi vil også få indblik i et gribende levnedsløb præget af romantik, skæbne, længsel, lammelse i barndommen, en skibskatastrofe og meget mere.

Foredraget kan emnemæssigt tilrettelægges forskelligt alt efter interesse: som litterært foredrag, som historisk foredrag med udgangspunkt i de historiske kendsgerninger bag romanen Jerusalem, som et foredrag om Selma Lagerløfs livshistorie med fokus på emner som kærlighed, tro og kald.
Varighed: 60-90 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk