Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

5250 kr.

Livsfortællinger, udvikling fra ung til gammel

Simon Spies – Et forrygende morsomt foredrag

“Endelig et interessant, fængslende og sandfærdigt foredrag om Simon Spies. Jeg giver det maks. stjerner!

Leif Thielemann, konsulent i Spies Rejser

Simon Spies blev en af de mest omtalte og succesfulde danske forretningsmænd igennem tiderne, efter at han stiftede charterselskabet Spies Rejser og opkøbte flyselskabet Conair. Han er ofte blevet kaldt “Danmarks Rejsekonge” sammen med Tjæreborg-præsten Eilif Krogager. Han var en folkeforfører, der åbenlyst udnyttede svage purunge piger, mens befolkningen i de skandinaviske lande så på. Hvordan kunne det lade sig gøre, at ingen greb ind? Kort før sin død giftede han sig med den unge kassedame, Janni Brodersen, for at sikre sig, at staten ikke skulle splitte hans livsværk, Spies Rejser, når han døde.

Stig Ulrichsen lover et foredrag i Simon Spies’ forunderlige verden, hvor han vil fortælle historien som den var, begge sider af formanden, både det grumme, men også de fascinerende historier og morsomme citater fra formanden for Spies, Rejs og vær glad.
Varighed: 2×45 min. Kan tilpasses efter ønske.
Udstyr: Projektor/lærred samt mikrofon/anlæg (hvis over 60 personer).

 

Praktisk

Foredragsholder

Stig Ulrichsen
Jeg er tv-vært, radiovært og forfatter og har levet et liv i musikbranchen, hvor jeg har arbejdet med vores populæreste kunstnere herhjemme og i udlandet. Jeg har specialiseret mig i at fortælle historier om kendte mennesker og med min storytelling gøre dem levende for publikum. Det er vigtig for mig, at man går derfra klogere på personen, mens man har moret sig og er blevet en lille smule rørt undervejs i fortællingen. Hjemmeside: stigulrichsen.com