Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3250 kr.

Skotland efter Brexit, hvad nu?

Ved Brexit afstemningen i juni 2016 stemte et flertal af Storbritanniens borgere ja til at forlade EU – bare ikke i Skotland. 62 % af skotterne stemte imod Brexit, og for at fortsætte samarbejdet med de øvrige lande om et forenet fremtidens Europa. At Skotland stemte for at blive i EU, har rejst spørgsmålet om en ny afstemning om landets selvstændighed.

Skotlands fremtid er uvis og yderst interessant. Landet har siden 1707 formet en del af Storbritannien, er det mon snart slut? Og hvad vil et eventuelt selvstændigt Skotland være for en nation? Bliver den atter en del af EU? – og hvad vil det betyde, for forholdet til det øvrige Storbritannien, og til Europa? Spørgsmålene trænger sig på, som Brexit rulles ud. Desuden Vi kigger også tilbage i historien for at kaste lys over årsagerne til de forskellige holdninger og syn på verden, som kendetegner England og Skotland.

Varighed: 2×45 min. plus evt. pause.

Pris: 3.250 kr.

Udstyr: Projektor.

 

 

Praktisk

Foredragsholder

Camilla Kornerup
Jeg er uddannet cand. mag. og har drevet foredragsvirksomheden Cosmopolit siden 2012, hvor jeg tilbyder 14 forskellige  foredrag. Jeg rejser, tager billeder og fortæller om menneskers liv, problemstillinger og livsanskuelser fra forskellige spændende steder i verden. Hjemmeside: www.cosmopolit.dk