Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Smilende Sussi

Til dette musikalske foredrag i toner og ord fortæller Anne-Mette om dansktoppens barndom, som også er en del af vores fælles danske historie og kulturarv.

Der fortælles om selve tidsepoken, som var relativt kort og varede fra 1966 til slut i 1977. Midt i denne brydningstid, hvor den udenlandske, rytmiske musik vandt større og større indpas, blev dansktoppen medvirkende til, at det igen blev trendy at synge på dansk. Man kan kalde det et ekko fra en svunden tid, men senere genopstod stilen, som dog aldrig blev helt den samme.

Til foredraget fortælles der også om kunstnerne Gitte Hænning, Birgit Lystager, Grethe Ingmann, Marie Stenz, Ulla Pia, John Mogensen og Bjørn Tidmand, som i flere tilfælde senere blev berømte i udlandet. Vi genhører også en masse af de dejlige sange fra tiden, som akkompagneres af en pianist.
Varighed: 2×50 min.
Udstyr: Foredragsholderen medbringer eget udstyr.

 

Praktisk

Foredragsholder

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk