Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Det gode liv, glade mennesker

Sort humor – så englene synger

Mange af os elsker den sorte humor. Den bruges ofte af mennesker, der beskæftiger sig med de svære ting i tilværelsen, og derfor lever den godt i både læge- og præstekredse. Den sorte humor kan nemlig på en afvæbnende måde berøre områder af den menneskelige tilværelse, som vi ellers ofte har svært ved at tale om.

Til dette både eftertænksomme og humoristiske foredrag om den sorte humor, skal vi høre om, hvad den kan, med eksempler fra den sorte humors store mestre, bl.a. Gustav Wied, Storm P. og Mark Twain.
Varighed: 60-75 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk