Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Litteratur, forfattere og fortælling, bøger

Spændende lokalhistorie

I dette spændende foredrag kommer Carsten Hjorth i to dele omkring lokalhistorie og fortæller om henholdsvis Højbjerg-mordet og skuespilleren Karl Stegger.

I første del fortæller HJORTH om det mystiske mord på Marie Lock-Hansen på Hestehavevej i Højbjerg. HJORTH har personlige oplevelser omkring mordet – hvor det fortsat – over 50 år efter – ikke er opklaret, eller er det?

I anden del af foredraget fortæller HJORTH om skuespillen Karl Stegger, som er født og opvokset i Århus – senere berømt som en af landets mest folkelige og elskede skuespillere gennem næsten 30 år. HJORTH møder første gang den kære og venlige skuespiller ved parkunderholdningen i botanisk have i 1972. Sjove anekdoter og muntre historier krydrer fortællingen om herlige Karl Stegger.
Varighed: 2×40 min.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Carsten Hjorth
Jeg er oprindeligt uddannet bankmand i Handelsbanken Aarhus, men har i 30 år arbejdet som tv-vært på Aarhus-kanalen, TV 2 og TV 2 Østjylland. Gennem 45 år har jeg været skuespiller i revyer på kroer, hoteller og spillesteder over hele Danmark, og så har jeg været konferencier og speaker til bil- og quizshows og på markeds- og torvedage. Derudover har jeg lavet senior-underholdning i foreninger og klubber, og jeg har snart 20 års erfaring med at holde foredrag. Hjemmeside: www.hjorthtonight.dk