Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1350 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Sange der vækker minder – stjernestunder i plejeboliger

Beboere i plejeboliger har særlige behov.

Jeg har mange års erfaring med at tilrettelægge og afholde arrangementer med bl.a. sang og musik for netop dette dette publikum. Min erfaring er, at det der giver de bedste stjernestunder for beboerne i plejeboliger, er et udvalg af danske sange fra film og revy iblandet slagere – og måske en Elvis sang…..

F.eks.: “Du er min øjesten”, “Den allersidste dans”,”De nære ting”,”Oh,Marie”, “To lys på et bord”,”Love Me Tender”, “Vi skal gå hånd i hånd” og “Så længe jeg lever”.

Jeg oplever af og til, at sanghæfter kan forstyrre. Ofte giver det mere spontanitet bare at synge eller nynne med på det, man har lyst til – uden sanghæfter. Og det er typisk det, der vækker de gode minder. Sanghæfter kan selvfølgelig medbringes, hvis det ønskes.

Pris: kr. 1350,- i dagtimer / 1600,- for aften/weekend

 

Praktisk

Foredragsholder

Pernille Alstrup Jensen
Jeg er jeg en glad musikant, der elsker at bruge musikken i kontakten med andre mennesker. Sang og musik kan noget særligt. Det sidder dybt i os, rører ved vore følelser, og der er mange minder knyttet til sang og musik. Men fremfor alt skaber det glæde. Ud over sangen og musikken bygger mit besøg på at skabe god kontakt og dialog med publikum. Bl.a. gennem historier og gætterier om de enkelte sange. Mere end 30 års erfaring med ældre mennesker på lokalcentre og i plejeboliger har lært mig, hvor meget god kontakt betyder for et vellykket arrangement. Dele af foredragene kan arrangeres som fællessang. Sanghæfter kan medbringes. De fleste foredrag kan tilpasses til plejehjem.