Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Livsfortællinger, udvikling fra ung til gammel

Storm P. – en billedfortælling om et liv i humor og alvor

Storm P forbinder vi i dag mest med hans fluer og sjove tegninger. Men det er meget interessant at dykke lidt dybere ned i hans verden og hans dagligdag.

Alle elsker vi Storm P, og vi synes, vi kender ham så godt. Hør og se om en Danmarks mest elskede kulturpersoner. Gennem billeder fortælles historien om Storm P. Hør om Storm og barndommen, teatret, tegningerne, hustruerne, barndommen og de sidste år oma. En både morsom og bevægende historie.

Jeg tager mit udgangspunkt i en stor auktion over 125 katalognumre af Storm P kunst og tegninger i 2007, hvor det lykkedes mig at blive ejer af en herlig Storm P tegning.

En gribende fortælling med ledsagende billeder. Fortællingen er blevet meget vel modtaget rundt om.
Med illustrationer på videoprojektor.

Jeg medbringer derudover en mængde sjove Storm P effekter.
Varighed: 75-100 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.

 

Praktisk

Foredragsholder

Henrik Oest
Født 1956, pensioneret sognepræst efter 29 år i Helligåndskirken, Aarhus. Medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg. Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk, der siden 2001 har formidlet foredrag og kirkekoncerter over hele landet. Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne. Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 600 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring. De fleste foredrag er illustreret med billeder på projektor. Hjemmeside: www.henrikoest.dk