Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1950 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Storm P.’s monologer

Kom og hør monologerne Proppen i13 ØreSangforeningen MorgenrødenMadam Støjbergs fødselsdagHavfruen, En dansk anarkist, Åkirkeby, Beværtningen lukker og flere endnu. Alle de mest kendte monologer serveret på et fad. Både Storm P. og Ebbe Rode optrådte med disse helt vanvittige og brandkomiske monologer.

Til foredraget bliver de sjove monologer krydret med de mindst lige så sjove erindringer og fortællinger fra Storm P.’s liv og virke som skuespiller, hvilket han oprindeligt startede ud som på bl.a. det Kongelige Teater.
Varighed: 2×50 min.
Udstyr: Headset/knaphulsmikrofon.

 

Praktisk

Foredragsholder

Anne-Mette Nørgård Jørgensen
Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder og entertainer, og jeg har optrådt over hele landet på bl.a. festivaler, teatre og diverse spillesteder. Min vokal spænder over fire oktaver, og jeg synger alle stilarter fra viser, operetter og musicals til rock, blues og jazz. Jeg er opvokset i et teatermiljø og har som solist medvirket i diverse teateropsætninger. Til nogle af mine foredrag har jeg en pianist med. Det står angivet under de enkelte foredrag. Hjemmeside: www.annemettejorgensen.dk