Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Verden rundt, globus

Sydafrika – via Garden Route til Drakensberg bjergene

Hør om og se billeder af Eigils rejse, hvor han via Garden Route har besøgt de flotte strande ved det indiske Ocean og Storms River med dens vilde kyst. Vi hører om området Great Karoo, ser den fascinerende bjergkæde Drakensberg og besøger det spændende “Zululand”, som helt har undgået town ship-byer, der ellers præger Sydafrika med de mange sociale spændinger, det medfører. Her er forførende smukke landskaber og spændende dyr, som vi komme meget tæt på. Vi ser også Bushman Paintings, der er 3000 år gamle tegninger af jagtscener, og den flotte natur.
Varighed: 2×45 min. (45 min. foredrag og ca. 45 min. rejsefilm, bestående af videooptagelser og stilbilleder krydret med speak og baggrundsmusik).
Udstyr: Lærred el.lign. Ved større forsamlinger også mikrofon. Bærbar computer, projektor og højtalere kan medbringes, hvis det ikke kan stilles til rådighed.

 

Praktisk

Foredragsholder

Eigil Lyhne
Jeg er uddannet socialrådgiver og har i 9 år været ledende misbrugskonsulent i Aarhus Amt, og jeg har også været forstander for flere misbrugsinstitutioner i mange år. Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder, og som leder har jeg ofte holdt foredrag om sociale forhold. Inden for de sidste 20 år har jeg "rejst verden tynd" og lavet mange rejsefilm.