Sydslesvig

Hør om “Det tabte land” når Poul Marcus fortæller om alt lige fra Kobbermølle i øst til Frederiksstad, Tønning og den store Ejderdæmning i vest, samt om de frisiske øer, kogene og vadehavet.

Vi skal rundt i Slesvig og besøge steder med dansk tilknytning, som gemmer på mange spændende fortællinger. Poul vil nemlig fortælle os “de gode historier” og “de små historier i den store historie” og fx komme omkring de danske børnehaver, skoler, plejehjem og kirker. Kom med på en oplevelsestur!