Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2250 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Syng med og bli’ glad

Vi synger sange fra den danske visetradition fra P.H. til Kim Larsen. Kloge sange og sjove viser af så forskellige kunstnere som John Mogensen, Kim Larsen, Four Jacks, Shu-bi-dua, Elvis, Beatles, Tommy Steele og Otto Brandenburg. Og hvis du har en sang, du gerne vil synge, så prøver vi at se, om ikke vi i fællesskab kan fixe den.

Sangene er for eksempel: “Så længe jeg lever”, “Mandalay”, “Midt om Natten”, “Papirklip”, “Om lidt er kaffen klar”, “Fed Rock”, “Sidder på et værtshus”, ” I’ve got a handful of songs to sing you” og mange flere!

Det hele knyttes sammen med sjove anekdoter om kunstnerne og assorterede løgnehistorier og sættes ind i et tidsmæssigt perspektiv.
Varighed: 2×45 min. plus evt. pause.
Udstyr: Ingen krav.
Pris: kr. 2250,-. Prisen ved booking fredag, lørdag og søndag er kr. 2750,-

 

Praktisk

Foredragsholder

Ole Bech
Jeg er en professionel sanger og guitarist. Jeg har 12 års erfaring særligt inden for rock, blues og Soul Bands og spiller bl.a. The Pocket Players, Soulmates og Remedy. Jeg optræder også som solist med viser af bl.a. John Mogensen, Four Jacks, Elvis, Beatles, Tommy Steele, Kim Larsen og mange flere. Hjemmeside: www.olebech.dk