Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3250 kr.

Thailand – få ekspertens gode råd

Thailand er mange danskeres drømmedestination og med rigtig god grund. Der er strande og sol for familierne, der er elefanter for børnene og eventyr for de unge rygsæksrejsende. Nikolaj har rejst Thailand tynd på over 15 rejser fordelt på 25 år.

Gennem foredraget tager han tilhørerne med dybt ind i Bangkoks storbyjungle, ud på byens flod og ind i templerne. Oppe i nord skal vi på motorcykeltur ud i bjergene blandt stammerne og junglen der dækker den Gyldne Trekant. Vi skal se Chiang Mais enestående, gamle templer, og på vej sydpå skal vi forbi de gamle hovedstæder Sukhothai og Ayutthaya. Vi skal også besøge elefanterne, vi skal med Dødens Jernbane, og vi skal se aber før vi ender i det dejlige, solrige syd.

Nikolaj vil give sine bud på, hvor man finder perfekte strande, hvor man finder ensomheden under palmerne, hvor man finder festerne eller hvor man finder den bedste mad. Vi skal også opleve at Sydthailand er mere end afslapning, for vi skal gennem nationalparkerne.
Varighed: 2 x 45 min.
Udstyr:

 

Praktisk

Foredragsholder

Nikolaj Wessel Witte
Jeg er uddannet cand. mag. i filosofi med speciale i kinesisk filosofi, professionel foredragsholder med 20 års erfaring og globetrutter. Jeg er far i Globetrotterfamilien, medlem af De Berejstes Klub, tidligere chefredaktør på rejsemagasinet Opdag Verden, og har optrådt som vært på rejseprogrammer på TV. Jeg er specielt fascineret af verdens kulturer, historie og religioner. Hjemmeside: https://www.foredragomrejser.dk/online-foredrag-rejser