Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Verden rundt, globus

Til bryllup i Nordindien

Der er ingen rejecocktails til forret, og der bliver heller ikke klippet sokker over, når der inviteres til bryllup i Indien. Til gengæld er der en hel masse andre ritualer knyttet til hinduismen, som vi skal høre om. Brylluppet kan vare op til fem dage, og der er fuld knald på farverne og masser af guldsmykker og overdådig udklædning.

Vi stifter også bekendtskab med de muslimske magtstrukturer i det 12. og 16. århundrede, og vi hører om de fantastiske byggerier Taj Mahal og Jama Masjid-moskéen, om byen Rishikesh og om verdens yoga-hovedstad, Haridwar ved Ganges.
Varighed: 2×45 min. (45 min. foredrag og ca. 45 min. rejsefilm, bestående af videooptagelser og stilbilleder krydret med speak og baggrundsmusik).
Udstyr: Lærred el.lign. Ved større forsamlinger også mikrofon. Bærbar computer, projektor og højtalere kan medbringes, hvis det ikke kan stilles til rådighed.

 

Praktisk

Foredragsholder

Eigil Lyhne
Jeg er uddannet socialrådgiver og har i 9 år været ledende misbrugskonsulent i Aarhus Amt, og jeg har også været forstander for flere misbrugsinstitutioner i mange år. Jeg har mere end 15 års erfaring som foredragsholder, og som leder har jeg ofte holdt foredrag om sociale forhold. Inden for de sidste 20 år har jeg "rejst verden tynd" og lavet mange rejsefilm.