Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Verden rundt, globus

Tro og Tango – En Dans med Livet

Kom med til et fascinerende foredrag i ord og billeder, hvor Charlotte Liva fortæller om sit arbejde som volontør ved Den Danske Kirke i Buenos Aires – som også er tangoens hovedstad. I 2018 var kirken i latinerkvarteret i San Telmo hjem for Charlotte Liva, som til foredraget fortæller levende og medrivende om sit eget liv, om livet i en udlandskirke, der kæmper for sin eksistens, og om mødet med både dansk-argentinere og argentinere.

Hendes fortælling er farvet af glæde og forundring over at lære en anden kultur at kende, og gennem tangorytmer og berigende fortællinger taler hun os med om på den anden side af jorden til et land, der er så meget anderledes end Danmark.

Foredraget kan til en forhøjet pris udvides med ½-1 times ekstra foredrag, hvor Charlotte Liva fortæller om immigrationshistorie.
Varighed: Ca. 1 time.
Udstyr: Projektor og evt. knaphulsmikrofon, hvis der er mange/stor sal. Derudover gerne wifi, men ikke absolut nødvendigt.
Pris: kr. 1795,- (ekskl. transportudgifter).

 

Praktisk

Foredragsholder

Charlotte Liva
Jeg har i et år været volontør ved Den Danske Kirke i Buenos Aires og er nu vendt hjem igen. Under mit ophold var jeg lægmand ved kirken og holdt både andagter og skrev prædikener. Jeg lærte meget og blev mange oplevelser rigere gennem mit møde med den argentinske kultur, og jeg glæder mig nu til at indvi andre interesserede i mine fortællinger.