Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

2750 kr.

Verden rundt, globus

Turen går bag om Spanien

Foredraget tager sin start i den lille vestjyske by Tjæreborg, hvor den lokale præst tilbage i 1949 fik en uhørt idé: Han ville arrangere en charterrejse for danskere til det eksotiske Spanien! Tjæreborgpræstens påfund blev startskuddet til en eksplosivt voksende turistindustri, som fik danskerne til at rejse sydpå som aldrig før.

I foredraget fortæller Esben både om charterturismens finurlige Danmarkshistorie og om landet Spanien. Publikum inviteres med til tyrefægtning, flamencokoncert, fodbold og katolsk højmesse og får æren af at møde ejeren af Spaniens allerførste charterhotel.

Foredraget er fortalt igennem ord, billeder, musik og film, og det giver publikum et unikt indblik i den spanske kultur og folkesjæl.
Varighed: 2×45 min. plus evt. pause.
Udstyr: Projektor og trådløs mikrofon samt mulighed for at slutte en computer til stedets lydanlæg.

 

Praktisk

Foredragsholder

Esben Hansen
Jeg er en garvet foredragsholder og har mere end 18 års erfaring og 150 foredrag bag mig. Jeg er uddannet cand.mag. i antropologi og har som antropolog besøgt Afghanistan flere gange. Jeg er desuden filminstruktør og har vundet mere end 20 internationale priser for mine dokumentarfilm fra bl.a. Afghanistan og Colombia. Hjemmeside: www.esbenhansen.com