Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3750 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Wienermusik for violin og klaver – violinistinde spiller “gammeldags” salonmusik

Genoplev stemningen fra de ”gode gamle dage” med de finere restauranters “Palmehavemusik”: Wienertoner og lettere klassisk, der på charmerende og musikalsk vis spilles på violin af Elena Tolmachova, akkompagneret af Claus Jørgensen.

Elena Tolmachova er født i Ukraine og har diplomeksamen fra Musikkonservatoriet i Kiev, hvor hun er uddannet med fagene violin, bratsch og klaver. I Danmark er hun uddannet med sang og orgel på Vestervig Kirkemusikskole, og har nu gennem nogle år været organist i Gjern kirke og tillige assistent i Silkeborg Kammerorkester. Som freelance violinist spiller hun til mange forskellige arrangementer, bl.a. kirkekoncerter. Hun akkompagneres af Claus Jørgensen, der tillige står for den forbindende tekst. Om ønsket indlægges fællessange.

 width=
Varighed: 2×30 min. plus evt. pause.
Udstyr: Klaver.

 

Praktisk

Foredragsholder

Claus Jørgensen
Siden 1976 har jeg stået for over 1000 foredrag og arrangementer, de fleste omkring fællessang af vore go'e gamle danske sange. Altid krydret med baggrundsfortællinger. Jeg er uddannet pianist og musikpædagog. Er tillige forfatter af en række musik- og folkedansepædagogiske bøger. Har gennem 40 år været docent på Det jyske Musikkonservatorium og kursuslærer på Uldum Højskole. I kortere åremål har jeg været leder af Aarhus Musikskole og undervist på Danmarks Lærerhøjskole og Aarhus Universitet. Munter formidling af interessant stof har altid været drivkraften i mine mange virkefelter. Flere oplysninger om mig selv og mine foredrag mv. kan ses på www.cjcjcj.dk