Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

3050 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Bent Fabricius-Bjerre

Masser af gode sange, filmmusik og ikke mindst temaer og kendingsmelodier til mange TV-serier og udsendelser har Bent produceret gennem sine mere end 80 år som aktiv musiker, komponist og forretningsmand. Ikke mange opnår et så langt og intenst liv i musikkens tjeneste, og for mange danskere er han da også nærmest blevet lydsporet til danskernes liv.

Foredraget handler om et flittig, spændende og seriøst arbejdende menneske, 3 ægteskaber, et musikliv, der startede før 2. verdenskrig og så skal vi selvfølgelig synge nogle af hans sange. Desuden vil Flemming synge og spille nogle af de bedste temaer, Bent har skrevet – Matador, Alley Cat, Olsen Banden o.s.v.
Varighed: Mellem 2×45 min. og 2×1 time plus evt. pause.
Udstyr: Klaver (kan evt. medbringes).

 

Praktisk

Foredragsholder

Flemming Både
Jeg er professionel foredragsholder, troubadour og musiker. Min musiske uddannelse fra Aalborg Universitet, mine 20 års erfaring som foredragsholder og mine 40 år som musiker og troubadour giver en god ballast, når jeg på humoristisk vis fortæller om de musikalske emner. De musikalske foredrag indeholder alle fællessang. Hjemmeside: www.flemmingbaade.dk