Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Dem sang vi med på i 50’erne

Og vi synger dem stadig…

Kom med til et program, hvor hovedvægten er lagt på digteren Sigfred Pedersen, der var en af initiativtagerne til Visens Venner i Danmark, og på komponisterne Niels Klemmensen og Knud Vad Thomsen.

Thorkild Petersen tager os med på en rejse rundt i sangenes univers, og vi kommer til at høre sange lige fra “Katinka” og “Tørresnoren” til “Den gamle Skærslipper” og “Med Amor som Blind Passager”.

Thorkild spiller også viser af Hans Hartvig Seedorff, P.H., Sven Gyldmark og andre, som vi stadig har i erindringen, og som giver god anledning til munter fællessang og sjove fortællinger.
Varighed: Ca. 2×45 min. Kan tilpasses efter ønske.
Udstyr: Gerne Ældresagens sangbog, Højskole-, Senior-, DGI-sangbogen eller lignende.
Pris: kr. 1640,- (ekskl. transportudgifter).

 

Praktisk

Foredragsholder

Thorkild Petersen
Når lejligheden byder sig, er jeg at finde, hvor der er et publikum, der gerne vil bruge et par hyggelige timer med danske og nordiske sange. Jeg spiller 6- og 12-strenget akustisk guitar og synger alle de sange, jeg selv holder af - ofte i sognegårde, foreninger, klubber, aftenskoler, forsamlingshuse, institutioner, m.v. Konceptet er gode sange og fortællinger, der på oplysende, underholdende og morsom vis bidrager til en god oplevelse for alle. Hjemmeside: www.thorkildp.dk