Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

1795 kr.

Musik, sang og teater. Klaver

Evert Taube i ord og toner – om en af Nordens største kulturpersoner

Vi synger sammen nogle af Evert Taubes mest populære viser, og Thorkild Petersen giver os indblik i den store kulturpersonligheds historie og persongalleri.

Nogle af viserne har Thorkild oversat til dansk, så vi bedre kan forstå de drabelige fortællinger, morsomme historier og smuk poesi i Evert Taubes sange. Teksterne er godkendt af de svenske rettighedshavere.
Thorkild synger og spiller viser som “Min Elskling du är som en Ros”, “Så længe skuden kan gå”, “Fritiof och Carmencita”, “Rosa på bal”, “Sjösala Vals”, “Nocturne”, “Calle Schewens Vals” og kæder viserne sammen med beretninger om Evert Taubes brogede liv som sømand, cowboy, kunstner, digter, komponist og troubadour.
Varighed: Ca. 2×45 min. Kan tilpasses efter ønske.
Udstyr: Gerne Ældresagens sangbog, Højskole-, Senior-, DGI-sangbogen eller lignende.
Pris: kr. 1640,- (ekskl. transportudgifter).

 

Praktisk

Foredragsholder

Thorkild Petersen
Når lejligheden byder sig, er jeg at finde, hvor der er et publikum, der gerne vil bruge et par hyggelige timer med danske og nordiske sange. Jeg spiller 6- og 12-strenget akustisk guitar og synger alle de sange, jeg selv holder af - ofte i sognegårde, foreninger, klubber, aftenskoler, forsamlingshuse, institutioner, m.v. Konceptet er gode sange og fortællinger, der på oplysende, underholdende og morsom vis bidrager til en god oplevelse for alle. Hjemmeside: www.thorkildp.dk