Foreningsforedrag.dk logo - foredrag til foreninger og virksomheder

Pris for foredrag

4750 kr.

Julekugler, højtider og årstider

Julen rundt

Julen Rundt er en dejlig og anderledes julekoncert, der kommer rundt om julens både festlige og højtidelige sange. Koncerten består af et bredt udvalg af danske sange og sange fra bl.a. den engelske, franske og tyske jul. Der fortælles om sangenes tilblivelse og historie og om komponisterne og tekstforfatterne. Således bliver koncerten en fordybelse i julens mange forskellige musikalske udtryk og bringer publikum i den julestemning, alle længes efter når året går på hæld.

Sanger, Karoline Budtz og guitarist Jens Christian Kwella er konservatorieuddannede og professionelle musikere. De er et
sammentømret makkerpar, der har spillet sammen i 6 år med mere end150 koncerter over hele landet med deres fortolkninger og fortællinger om musikken under besættelsen under navnet “Et letsindigt ord”.
Pris hverdag: kr. 4750,-
Pris aften og weekend: kr. 5750,-

 

Praktisk

Foredragsholder

Karoline Budtz & Jens Christian Kwella
Vi er begge konservatorieuddannede og har lang erfaring med at spille koncerter på spillesteder, til festivaler og i jazzklubber både i Danmark og udlandet. Vi har spillet sammen siden 2014 og har mere end 150 koncerter bag os.